Η Ιστορία μας

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΟΥ
Στο καταφύγιο της ΦΙ.Ο.Β φιλοξενούνται μόνο σκυλακια, λόγο το ότι είναι έτσι διαμορφωμένα τα κλουβιά.
Το κάθε ένα από τα σκυλάκια έχει την δική του ιστορία κ τον δικό του χαρακτήρα και ειναι όλα ένα προς ένα ΜΑΧΗΤΕΣ!αλλα από σοβαρές ασθένειες,αλλα από τροχαία,αλλα από κακοποιήσεις κ αλλα από εγκταληψεις….

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
Πάνε πολλά χρόνια που όλη η ομάδα φρόντιζε ζώα που έχουν ανάγκη…απλά ο καθένας ξεχωριστά… Μέχρι που συναντηθήκαμε Α.Μ.239/2012..!!!!
Αρχικά είχαμε ένα πολύ πολύ μικρό χώρο που το είχαμε ονομάσει ΣΠΙΤΑΚΙ!ήταν τόσο μικρό και χωρούσε μόνο τα έκτακτα περιστατικα..

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ

Πάντα ένας πόλεμος από παντού,έτσι έχει καταντήσει ο φιλοζωικός κόσμος,Παρ όλα αυτά δεν το έχουμε βάλει κάτω μέχρι και σήμερα που έχουμε μεταφερθεί σε έναν μεγαλύτερο χώρο και έχουμε 50σκυλακια να φροντίσουμε και ας έχουμε τον ΔΗΜΟ απέναντι μας να μας διώχνει από το καταφύγιο μας.Μεσα στα τελευταία χρόνια καταφεραμε την περίθαλψη πάρα πολλών ζώων και καταφέραμε να φτάσουμε τον αριθμό των υιοθεσιών στις  238*

Πάντα ψάχνουμε ανθρώπους να σταθούν δίπλα μας να μας βοηθήσουν και να μοιραστούμε τα ίδια ΟΝΕΙΡΑ!τις ίδιες επιθυμίες για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς αδέσποτα να υποφέρουν και να κακοποιούνται….Παρ όλα αυτά κατι λείπει…….και αυτή η έλλειψη φαίνεται στα μάτια από τα σκυλάκια μας…που περιμένουν κάθε μέρα τόσο υπομονετικά έναν άνθρωπο που θα τα αγαπήσει και θα τα βγάλει από το κλουβί κάνοντας τα μέλος της οικογένειάς του!αυτά τα πλάσματα φτάσανε ένα βήμα πριν τον θάνατο εξαιτίας του ανθρώπου…και όμως την ουρά τους την κουνάνε σε κάθε άνθρωπο που θα δούνε..ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ..

Η ΦΙ.Ο.Β φτιάχτηκε για όλους τους ανθρώπους που σίγουρα έχουν νιώσει κάποια στιγμή ότι θέλουν να προσφέρουν…..αλλά δεν γνωρίζετε πως….

Μπορείτε να προσφέρετε από το ελάχιστο έως και το μεγαλύτερο..

Μπορείτε να δώσετε ένα πιάτο φαγητο,μια βόλτα,μια αγκαλιά ένα χάδι…

Βρείτε μέσα από την σελίδα μας τον τρόπο που σας εκφράζει καλύτερα για να δείξετε την αγάπη σας στους τετράποδους φίλους μας…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΕΙΡΩΝΩ-ΥΙΟΘΕΤΩ-ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ!

(*εως Μάιος 2017 )