Εικονική υιοθεσία

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοζωική ομάδα Βόλου ανοίγει της πόρτες του καταφυγίου και προσκαλεί όλο τον κόσμο που θέλει να γίνει εικονικός «γονιος»να γνωρίσει και να δει από κοντά τους τετράποδους φίλους μας. Να δούνε από κοντά τον χαρακτήρα και τα γλυκά ματάκια τους ώστε να διαλέξουν αυτό που θα υιοθετήσουν εικονικά.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Εικονική υιοθεσία είναι μια διαδικασία , χωρίς συμβόλαιο και χωρίς δέσμευση. Επιλέγεται ένα από τα τετράποδα μας και σας δίνεται η δυνατότητα, είτε να προσφέρετε τα είδη που καλύπτουν τις ανάγκες του ζώου που θα επιλέξετε, είτε να φροντίζετε για το ζωάκι για την διαμονή του στο καταφύγιο. Έτσι διαλέγετε ένα συμβολικό ποσό, καθώς δεν μπορούμε να πιέσουμε κανέναν να δώσει συγκεκριμένο ποσό που ίσως του φανεί μεγάλο. Όμως με αυτό τον τρόπο βοηθάτε το ζωάκι να πάρει χάπια, αμπούλες και κολάρα για θεραπεία και πρόληψη ενάντια στα εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα, φάρμακα για τυχόν θεραπεία που ακολουθεί το ζώο (π.χ. ερλιχίωση), ετήσιες εξετάσεις και εμβόλια, αλλά και κολάρο και λουρί βόλτας αν πρόκειται για σκύλο, κουβέρτες, μπολ φαγητού και νερού και φυσικά τροφή!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Επειδή μπορεί να έχετε ήδη σκύλο, γάτα ή και τα δύο και δεν μπορείτε να υιοθετήσετε κι άλλο στο σπίτι σας. Επειδή δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσετε στην ολοκληρωμένη φροντίδα ενός ζώου. Επειδή θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν ξέρετε πώς!!! Κάποια από τα ζωάκια του καταφυγίου της φιλοζωικής είναι καιρό μέσα και δύσκολα υιοθετούνται και μάλλον δεν θα υιοθετηθούν ποτέ. Δεν είναι εύκολο να γυρίσουν στο δρόμο, γιατί δεν θα επιβιώσουν. Είναι πολύ σημαντική η προσφορά σε τροφές και ίσως φάρμακα αν χρειάζονται, στα ζώα αυτά, ώστε να τα συντηρεί η φιλοζωική. Βοηθάς και με αυτόν τον τρόπο, τετράποδες ψυχές!

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ

Μπορείτε να επισκέφτεστε το ζωάκι σας όσο συχνά θέλετε σε συνεννόηση μαζί μας, ώστε να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγή ωραρίου λειτουργίας του χώρου μας. Μπορείτε να το βγάζετε βόλτα, να του φοράτε το λουράκι που πιθανόν να θέλετε να φοράει, να το καλλωπίζετε να το πηγαίνετε στον κτηνίατρο και να το κάνετε ευτυχισμένο με όποιον τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε. Επίσης μπορείτε να βοηθήσετε να κοινοποιείται το άλμπουμ του ώστε να βρει σύντομα την παντοτινή του οικογένεια. Μπορείτε ακόμα και να ψάξετε εντατικά για την ανάδοχη οικογένεια, που θα το αναλάβει και να του βρείτε εσείς την καλύτερη! Εάν βρεθεί παντοτινή οικογένεια από το ζωάκι σας, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε εικονικά κάποιο άλλο. Δεν είναι δέσμευση η εικονική υιοθεσία αλλά είναι καθοριστική υποστήριξη ενός αδέσποτου φίλου σας για όσο εσείς μπορείτε.
Το κάθε ευρώ έχει τεραστία αξία για τον σύλλογο μας και η φροντίδα των αδέσποτων σκύλων και γατιών καθημερινά σημαίνει αυξημένη ανάγκη σε τροφές, φάρμακα, και ιατρικών εξετάσεων. Όλα αυτά τα ζωάκια μας έχουν διασωθεί από τους δρόμους του Βόλου και με πολύ κόπο σωματικό και ψυχικό από πλευράς των εθελοντών, γίνεται προσπάθεια να θεραπευτούν και να δοθούν σε κατάλληλες και φιλόζωες οικογένειες.

Για υιοθετήσετε και εσείς εικονικά ένα από τα ζωάκια μας στείλτε μας μήνυμα στο facebook στην ομάδα «Φιλοζωικη Ομαδα Βολου».

Σας ευχαριστούμε θερμά που συμβάλετε και εσείς με τον δικό σας τρόπο στον αγώνα μας για τα αδέσποτα του Βόλου.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας!


[recaptcha]