Σπίθας

Γεια σας, είμαι ο Σπίθας!!!
Είμαι ο μασκότ του καταφυγίου, το κουδούνι της πόρτας στους επισκέπτες μας και ο πιο έξυπνος από τα υπόλοιπα σκυλούνια. Βρέθηκα να περιφέρομαι χαμένος στους δρόμους, κοντά στο καταφύγιο της φιλοζωικής. Έψαχνα βοήθεια, είχα κακοποιηθεί και δεν είχα κανένα μέλλον έξω στους γρήγορους αυτοκινητόδρομους.
Να ξέρετε πως η καρδούλα μου έμεινε αγνή, παρόλο που με κακοποίησαν και είμαι γεμάτος αγάπη και αφοσίωση. Είμαι λίγο επιφυλακτικός μαζί σου και δεν σε πλησιάζω , μέχρι να νιώσω ότι δεν θα μου κάνεις κακό. Δεν μπλέκομαι σε καυγάδες, είμαι ο πιο μικρόσωμος στο κλουβάκι μου αλλά έχω το πάνω χέρι στην ώρα του φαγητού. Δεν αγαπώ τα σίδερα, δεν είναι για τους λεβέντες, για αυτό ψάχνω κι εγώ την δεύτερη ευκαιρία.
Θέλω τη δικιά μου οικογένεια που θα με κάνει μέλος της. Δεν με νοιάζει αν δεν έχεις κήπο ή αν το διαμέρισμά σου είναι μικρό, εγώ χωράω παντού, αρκεί να με αγαπάς. Μου αρέσουν οι βόλτες, να τρέχω στο γρασίδι και να κυλιέμαι. Μου αρέσει και η φωτογράφηση και ποζάρω χωρίς καμία απολύτως δωροδοκία … ειδικά εκείνα τα λαχταριστά, νόστιμα σκυλομπισκοτάκια που σου τρέχουν τα σάλια (γκούχου). Είμαι όμορφος, μεγάλο νούμερο και φάτσα, είμαι μαυρούλης αλλά έχω καφετιές-ξανθές πιτσιλιές που χρυσαφίζουν στον ήλιο και αυτό το χρώμα με κάνει μοναδικό… Δεν θα βρεις σαν κι εμένα πουθενά.
Είμαι 2 και κάτι , περίπου 15 κιλά, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Άνοιξε μου την αγκαλιά σου και πάρε με κοντά σου.. περιμένω και ανυπομονώ για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ μήνυμα στην σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου. Με αγάπη και πατούσες , ο Σπίθας!